Kenapa Full Spectrum LED

lampu tuwuh LED spektrum lengkap dirancang kanggo niru suryo srengenge ruangan alami kanggo mbantu tanduran sampeyan tuwuh luwih sehat lan ngasilake panen sing luwih apik kanthi kualitas lan intensitas cahya sing wis biasa saka sinar srengenge alami.

Cahya Srengenge Alam kalebu kabeh spektrum, malah ngluwihi sing bisa dideleng kanthi mripat telanjang kayata ultraviolet lan infra merah.Lampu HPS tradisional ngetokake pita dhuwur sing dawane gelombang nanometer winates (cahya kuning), sing ngaktifake fotorespirasi, mulane dheweke sukses banget ing aplikasi pertanian nganti saiki.Lampu tuwuh LED sing mung nyedhiyakake loro, telu, papat, utawa malah wolung werna ora bakal nyedhaki ngasilake efek sinar srengenge.Kanthi macem-macem spektrum LED sing beda-beda ing pasar dadi babagan peternakan gedhe kanthi macem-macem spesies apa lampu LED tuwuh sing cocog kanggo dheweke;