Kabar

  • Manik lampu LED kawruh umum lan aplikasi

    LED English (light emitting diode), LED lamp beads minangka singkatan Inggris saka light-emitting diode, diarani LED, sing jeneng populer.Manik-manik lampu LED akeh digunakake ing cahya cahya, tampilan layar gedhe LED, lampu lalu lintas, dekorasi, komputer, dolanan elektronik lan hadiah, sw ...
    Waca liyane
  • Prospek pangembangan industri lampu LED

    1. Kawicaksanan ndhukung pangembangan industri Dhukungan saka kabijakan industri nasional minangka salah sawijining faktor sing paling apik kanggo ningkatake pangembangan industri aplikasi lampu LED China.industri lampu LED wis Highly rego ing China, negara ing ibukutha, techno ...
    Waca liyane
  • Ing lingkungan apa sing paling cocog kanggo tuwuh tanduran?

    Dawane gelombang cahya tanduran cocok banget kanggo wutah, ngembang, fruiting tetanduran.Umume, tanduran lan kembang njero ruangan bakal saya suwe saya suwe saya suwe, utamane amarga kurang cahya.Kanthi madhangi tanduran kanthi lampu LED sing cocog kanggo spektrum sing dibutuhake dening ...
    Waca liyane
  • Apa lampu tuwuh mbebayani kanggo manungsa?

    Awaké dhéwé ngerti nèk awaké dhéwé ora bisa kena srengéngé nganti suwe, merga telung alasan utama.Kaping pisanan, ultraviolet gelombang dawa (area UVA) ing sinar ultraviolet ora mung bisa nembus jendhela, payung, nanging uga lapisan dermis, nggawe kulit disamak, nyebabake karusakan kolagen lan lipid, nyebabake kulit ...
    Waca liyane
  • Pinten sampeyan ngerti babagan karakteristik output cahya saka LED

    Dhuwur-daya LED minangka sumber cahya wis nang endi wae, nanging pinten sampeyan ngerti bab LED, lan ing ngisor iki bakal nggawa sampeyan kanggo sinau sawetara kawruh bab LED.Karakteristik output cahya saka LED Kanthi kemajuan teknologi LED kanthi cepet, indikator kinerja saya tambah akeh ...
    Waca liyane
  • Sinau babagan sejarah lampu LED

    Ing taun 60-an ing abad pungkasan, para pekerja ilmiah lan teknologi nggunakake prinsip luminescence persimpangan semikonduktor PN kanggo ngembangake dioda pemancar cahya LED.LED sing dikembangake nalika iku nggunakake GaASP, warnane padhang abang.Sawise meh 30 taun pembangunan, LED sing saben wong ...
    Waca liyane
  • Analisis hubungan antarane intensitas cahya lan laju fotosintesis

    Analisis hubungan antarane intensitas cahya lan laju fotosintesis

    Tingkat fotosintesis minangka jumlah fisik saka kacepetan fotosintesis, biasane ditulis ing mg CO2 sing diserap saben unit wektu area godhong, sing intensitas cahya, suhu, konsentrasi CO2, kelembapan minangka faktor utama sing mengaruhi tingkat fotosintesis tanduran, masalah iki, kita bakal ngerti. aku...
    Waca liyane
  • Kepiye lampu tuwuh LED mbantu tanduran tuwuh?

    Lampu tuwuh LED diarani tanduran njero ruangan "srengenge cilik", sing bisa mbantu tanduran tuwuh ing lingkungan sing kurang cahya.Dadi, kenapa lampu tuwuh LED bisa entuk efek iki?Iki uga diwiwiti kanthi efek cahya ing tanduran.Cahya minangka energi, tanduran nyedhiyakake zat lan energi kanggo awake dhewe ...
    Waca liyane
  • Pambuka kanggo karakteristik lampu akuarium LED

    1) Lampu akuarium LED digunakake kanthi profesional kanggo lampu tangki iwak banyu segara, pertanian karang lan liya-liyane.2) Tegangan input produk yaiku 110-264V, gampang digunakake, cocog kanggo negara apa wae.3) Dibangun ing sumber daya, ora perlu kanggo ngatur peralatan liyane, liwat plug prasaja lan aman kanggo acce ...
    Waca liyane
  • Apa tegese lampu tuwuh tanduran PAR, PPF, PPFD?

    Yen sampeyan dudu insinyur optik profesional utawa pakar tanduran, nalika sampeyan lagi anyar kanggo tanduran lampu, sampeyan bisa uga bingung karo macem-macem istilah teknis.Ayo sinau babagan istilah teknis iki dina iki.PAR: Radiasi aktif fotosintesis PAR minangka akronim saka tumindak fotosintesis ...
    Waca liyane
  • Apa intensitas cahya & fenomena fotoperiode

    Intensitas cahya minangka istilah fisik sing nuduhake energi sing nampa cahya sing katon saben unit area.Kanggo lampu tuwuh, kita bisa nggunakake PPFD (kepadatan fluks kuantum fotosintetik) kanggo ngevaluasi efek intensitas cahya ing pertumbuhan tanduran.Sing luwih dhuwur nilai PPFD, luwih akeh foton ing gelombang sing katon ...
    Waca liyane
  • Apa jinis lampu tuwuh?

    Kanggo ngatasi masalah cahya sing ora cukup kanggo tanduran omah kaca, lampu pijar, lampu neon, lampu sodium tekanan dhuwur lan lampu LED sing berkembang wis sukses ditrapake ing cahya isi omah kaca.Kaping pisanan, lampu pijar.Lampu pijar kalebu generasi pisanan ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2